1Day

PROGRAMME – Day 1 – Tuesday, 26th July 2016
8.00am – 8.30am Registration & Welcome Coffee
10.30am-11.00am MASTERCLASS WORKSHOP
Masterclass 1Interactive Learning Strategies for the New Workforce

Dr Sivasailam ‘Thiagi’ Thiagarajan

Resident Mad Scientist
The Thiagi Group,
U.S.A

 

Masterclass 2A New Cultural Landscape for Maximising Organisational Performance

Sally Rylatt

B.T&D, M.App.Sc.(Org Dynamics),
Learning and Organisational Development Professional
Australia

Masterclass 3Emotional Intelligence for Leaders in a Competitive Landscape

David Cory M.A.

Leadership Development Consultant,
The Emotional Intelligence Training Company, Inc.,
Canada

10.30am-11.00am COFFEE BREAK, NETWORKING
11.00am-1.00pm Workshop continues
1.00pm – 2.00pm LUNCH, NETWORKING
2.00pm – 4.30pm Workshop continues
4.30pm COFFEE BREAK, NETWORKING, PROGRAMME ENDS

2Day

PROGRAMME – Day 2 – Wednesday, 27th July 2016
7.30am – 8.00am Registration & Breakfast
8.00am – 8:45am
(45 minutes)
Sunrise Session
Six Game Based Strategies to Reinvent Corporate Training Karen Ong

Head of Training (Train-the-Trainer)
SMR Group
Malaysia

Synopsis
8.45am – 9.15am
(30 minutes)
Welcome Session
9.15am – 10.00am
(45 minutes)
General Session 1
Role of Emotional Intelligence for Leaders in the New Talent Landscape Manoj Vasudevan

CEO
Thought Expressions
Singapore

Synopsis
10.00am – 10.30am Coffee Break & Networking
10.30am – 11:00am
(30 minutes)
General Session 2
The Performance: Talent development Connection: The GE Experience Sugunah Verumandy

Human Resource Director
GE Gas Power Systems-Asia Pacific

Synopsis
11.00am – 11:30am
(30 minutes)
Opening Keynote
My Space Journey: My Learning Journey Dato’ Dr. Sheikh Muszaphar Shukor Al Masrie Sheikh Mustapha

Malaysian Astronaut
Malaysia

Synopsis
11.30am – 12:00noon
(30 minutes)
General Session 3
Exploring Unconscious Bias in the Workplace Sally Rylatt

B.T&D, M.App.Sc.(Org Dynamics)
Learning and Organisational Development Professional
Australia

Synopsis
12.00noon – 12.45pm
(45 minutes)
Talent Debate
Talent Development: Growing Talent is the Best Option for Organisations

Synopsis
Priyantono Rudito Director of Human Capital Management
Telkomsel
Indonesia
Muhammad Rizal Bin Md Zain Head of Group Human Capital
DRB-HICOM Berhad
Malaysia
VS
Professor Emeritus Dato’ Dr. Ibrahim Ahmad Bajunid Former President Malaysian Institute of Human Resource
President Malaysian Association of Educational Management and Leadership
Malaysia
Nadiah Tan Human Resource Director
Experian Global Development Centre (Malaysia)
12.45pm – 1.00pm
(15 minutes)
Rapid Fire
Ask the Expert a Question on Talent and Be REWARDED ModeratorR. Vijayakumar

Synopsis
1.00pm – 12.45pm
(75 minutes)
Lunch & Networking
2.15pm – 2.30pm
(15 minutes)
Speak Your Mind
Articulate your Thoughts ModeratorGurit Kaur

Synopsis
2.30pm – 3.15pm
(45 minutes)
General Session 4
Talent Development: Star Players Contribute Great Value for Organisations Dr Amat Taap Manshor

Chief Executive Officer
Finance Accreditation Agency
Malaysia

Synopsis
3.15pm – 4.00pm
(45 minutes)
General Session 5
The Role of Gamification in Developing Talent Dr. Sivasailam ‘Thiagi’ Thiagarajan

Resident Mad Scientist
The Thiagi Group
U.S.A

Synopsis
4.00pm – 4.45pm
(45 minutes)
Closing Keynote
Role of Emotional Intelligence for Leaders in the New Talent Landscape David Cory, M.A.

Leadership Development Consultant
The Emotional Intelligence Training Company, Inc.
Canada

Synopsis
4.45pm COFFEE BREAK, NETWORKING, END of Day 2  
Top